Ellen Dreezens – Echt Ellen Sprankelende Coaching

Waarom OndernemersRijk

​”​Een mooie plek om anderen te ontmoeten, samen te werken en elkaar te inspireren.​”​

Mijn expertise

Als coach ben ik graag de frisse wind door je leven en bied ik je inzicht, plezier en inspiratie om sprankelend de toekomst in te kunnen. Ik organiseer coachings-dagen. Een dag waarop we samen aan de slag gaan met een (zelfgekozen) thema. Deze coachings -dag is een dag waarop je buiten bent en er op uit trekt. Door de setting van de dag kom je uit je comfort zone en krijg je alle ruimte om te leren en meer van jezelf te ontdekken. Op deze dag pakken we diepgaande zaken aan op een open, ontspannen, luchtige manier.

Naast mijn baan als coach ben ik docent aan de Universiteit van Tilburg. In de workshops die ik voor OndernemersRijk geef combineer ik state of the art kennis, met mijn passie om ondernemers te helpen om hun dagelijkse leven zo in te richten dat je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen.

Mijn missie

Ik geloof dat de maatschappij waarin we leven vooral de nadruk legt op onze serieuze, professionele en zware kant. En ik wil daar graag speelsheid, creativiteit en authenticiteit aan toevoegen.

Contactgegevens