Geert Glaudemans – holistisch coach & masseur

Waarom OndernemersRijk

Na mijn inschrijving bij de KvK was het voor mij een heel logische volgende stap om me aan te melden bij OndernemersRijk. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. De mensen van OndernemersRijk inspireren mij en vullen mij als ondernemer aan met hun kennis en expertise. Hopelijk is dat andersom ook zo. Eigenlijk zijn wij elkaars ambassadeurs. Vele OndernemersRijkers heb ik al in mijn praktijk mogen ontvangen; als ZZP-er neem je je eigen gezondheid serieus. En samenwerken met andere leden levert leuke resultaten op*.”

Mijn expertise

Mijn kracht zit in het helpen van mensen die zich in situaties bevinden waarin onbewuste denk- of leefpatronen lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken. Ik weet die patronen bloot te leggen en mensen hiervan bewust te maken. Ik kan mensen een krachtige impuls geven om hun leven weer op de rit te krijgen én te houden. Ook weet ik het lichaam te stimuleren om snel(ler) te herstellen van pijn en blessures. Hoe ik dit alles doe? Door coaching, energetische therapie en massage te combineren. Ook geef ik trainingen waarbij ik mensen technieken aanleer waarmee ze zelf hun gezondheid kunnen bevorderen.

Mijn missie

Mensen bewustmaken en bevrijden van beperkende patronen, zodat ze meer ontspanning, energie en vrijheid ervaren en weer met plezier kunnen leven en werken.

 

Contactgegevens

+31(0)73 7113104
+31(0)6 24105233

[aanvulling op de 1e kolom:]

*En samenwerken met andere leden levert leuke resultaten op. Een voorbeeld is dit filmpje wat voor mij is gemaakt door Elevator Productions waarbij Calle Alamo er op natuurlijke wijze voor zorgde dat mijn kale schedel niet verdween in al dat licht. Dan getuigt deze blog van Afrit22 over Jennifer Hofman op ultieme wijze van de kracht van OndernemersRijk en de waarde van bloggen. Het blog had een enorm groot bereik op Facebook en Twitter waar Jochem Myer en Jennifer Hofman hoogstpersoonlijk reageerden.