Jacqueline Noteboom – Noteboom Personal Organising

Waarom OndernemersRijk

OndernemersRijk is voor mij verbinding. Verbinding met Den Bosch en verbinding met enthousiaste ondernemers. Ik vind het fijn om met gedreven, creatieve, ondernemende mensen samen te werken, die met je meedenken, kennis/expertise/ervaring delen en ideeën ontwikkelen. Dat betekent voor mij groei en beweging, de kernwaarden voor goed ondernemerschap. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek en ik ervaar OndernemersRijk dan ook als heel waardevol.”

Mijn expertise

Ik ben Personal Organiser. Ik ruim op en stel orde op zaken die voor jou belangrijk zijn. Binnen organisaties zorg ik ervoor dat er overzicht komt door structuur aan te brengen. Zowel werkplekorganisatie als timemanagement zijn de tools die ik hiervoor inzet. Ook van zolder tot schuur ga ik met zorg en plezier aan de slag. Zo creëer ik ruimte; leefruimte, ruimte op je werkplek,ruimte op je bureau, ruimte in je agenda en ruimte in je hoofd.

Mijn missie

Wie wil er nou omzet en winst laten liggen? Uitstellen is geen optie, doen is het nieuwe werken. Met een frisse blik ga ik aan de slag, helder en doeltreffend. Overzicht geeft inzicht.