Marc Cuppens – (product)fotograaf en videograaf.

Waarom OndernemersRijk

“Ik ben al meer dan een jaar connected met een aantal leden van OndernemersRijk, begin 2015 de knoop doorgehakt en officieel lid geworden. Ik ga in 2015 mijn business aanscherpen en profileren en heb van eerdere bijeenkomsten van OndernemersRijk al het nodige geleerd dat ik in de praktijk kan gaan brengen. Van een (te) breed aantal diensten op AV-vlak naar een heldere oplossing voor een actueel probleem. Mijn focus gaat op de productfotografie liggen met als kers op de taart 360 graden productfoto’s, ook bekend als rotatiefoto’s en een must bij webrooming.”

Mijn expertise

Als fotograaf al op ca. 14 jarige leeftijd begonnen, dus een gedegen basiskennis van fotografie met zijn wortels in het analoge tijdperk. Ook met video was ik er vroeg bij en heb in de 90′s geschoten en gemonteerd met analoge tapesystemen en later de digitale technieken van zowel video als foto omarmd zodra die ter beschikking kwamen.

Mijn missie

Profilering en positionering, een goede en betaalbare dienst neerzetten en daarmee een klantenkring opbouwen.

Over mij

Heb je een webshop of een website die frisse beelden kan gebruiken dat kan ik voor je doen, ben je webdesigner die een totaaloplossing wil aanbieden dan kunnen we samenwerken aan de visuele content, de 360 graden fotografie spreekt bij veel mensen tot de verbeelding en het is ook zeer breed inzetbaar niet alleen om schoenen in een webshop van alle kanten te kunnen bekijken, nieuwsgierig geworden? spreek me aan en we sparren er over.

Contact

info@marccuppens.nl

06-28225273

Jan Sluytersstraat 50, 5213 XS Den Bosch

www.marccuppens.nl

https://www.facebook.com/marc.cuppens.3

http://nl.linkedin.com/pub/marc-cuppens/