Mariël Knulst – Coaching Pur Sang

Waarom OndernemersRijk

„Het besef dat we elkaar nodig hebben om verder te komen in werk en leven. De kracht van verbinding en vermenigvuldiging. OndernemersRijk is voor mij die plek, waar deze samenkomen. En waar ambitieuze ondernemers die op hun eigen vakgebied uitblinken, elkaar ondersteunen, samenwerken en inspireren. Maar waar we ook als mens onze kennis en ervaringen delen om elkaar verder te helpen. Daar groei ik van als mens én als ondernemer.

Mijn expertise

Met Coaching Pur Sang! begeleid ik professionals die de ambitie hebben om hun (levens)loopbaan vorm te geven en te verbeteren. Die vanuit een ander perspectief naar zichzelf (durven) kijken en hun eigen kwetsbaarheid in willen zetten als kracht. Coaching Pur Sang! creëert bevlogenheid bij Mens en Organisatie en draagt bij aan meer werkplezier en levensgeluk.

Mijn missie

Ik wil bijdragen aan een wereld waar meer ruimte is voor het vergroten van meer menselijkheid in werk en leven. Werken en leven vanuit het vertrouwen dat door jezelf (echt) te laten zien, ieders  unieke talenten, kennis en ervaring, gezien mogen worden. Dat draagt bij aan meer werkplezier en levensgeluk.

Contactgegevens