Nicoline Maes, social media expert

activeert B2b en B2C bedrijven op social media

Waarom OndernemersRijk

“Samen met mede OndernemersRijk-leden bied ik mijn klanten méér dan alleen. Het is fijn werken met mensen die je kent en vertrouwt. Het inzetten van collega ondernemers met aanvullende expertise en kennis, garandeert een hoog niveau van werken en continuïteit. Daar varen mijn klanten én mijn bedrijf wel bij, want ‘business is booming!’  Tegelijkertijd heb ik een warm nest gevonden; bij OndernemersRijk voel ik me thuis.”

Mijn missie

Met duidelijke doelen, aanstekelijk enthousiasme en vriendelijke doortastendheid bedrijven in ‘social media’ actiemodus krijgen. Met mij in huis verandert er wat. Let’s do this!

Social media expert

Met 7 jaar ervaring in social media marketing voor MKB+ (B2B/B2C)  ben ik de social media expert die bedrijven bewezen succesvol uit de digitale klei trekt. In een tactisch traject gaan we samen mét medewerkers aan de slag. De online positionering is de basis waarop we bouwen.

Na een intensieve trainingsperiode werken we aan een contentstrategie gericht op jouw doelen en doelgroepen. Hiermee komen we onder de aandacht en worden er blijvende online-, maar ook offline verbindingen gelegd. Zoekwoordenrijke verhalen maken je bedrijf vindbaar. Meertalig werken is geen probleem.

Hulp nodig? Handen nodig om alles in de lucht te houden? Ook dan kun je bij mij terecht. Zeg me wat je nodig hebt en ik regel het graag!

Contact

Neem gerust contact op voor een afspraak!

e  info@nicolinemaes.com

t  +31 6 20088099

w www.nicolinemaes.com

f  volg me op FB voor tips: www.facebook.com/nicolinemaes

Meer informatie over trainingen: www.nicolinemaes.com/training/

Scroll naar beneden voor trainingsaanbod