Paul van Workum – MVO kickstart

Waarom OndernemersRijk

OndernemersRijk is een plek waar ik andere ondernemers ontmoet, waar ik klanten ontvang, waar ik kennis deel, waar ik word geholpen en waar ik netwerk.

Mijn missie

Bedrijven meer laten bereiken met minder moeite, tijd en geld. Vanuit het gedachtegoed van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) creëer in maximale waarde door samen verantwoorde keuzes te maken die leiden tot duurzame winst.

Mijn expertise

Het gedachtegoed van maatschappelijk verantwoord ondernemen inzetten om bedrijven, concepten en businessmodellen te vernieuwen, te verrijken en te verbeteren. Belangrijke onderdelen daarvan zijn het creëren van een inspirerende visie, het op gang brengen van innovatie en helder communiceren. Ik werk met passie, optimisme en ondernemingszin en heb als kernwaarden vertrouwen, vrijgevigheid en eerlijkheid.

OndernemersRijk Academy: MVO Kickstart

De MVO Kickstart van Paul van Workum inspireert bedrijven na te denken over wat ze doen, hoe ze dit doen en waarom. Het resultaat is visie en strategie, innovatie en een sterkere communicatie. Dat is voor mij de basis voor verdere groei. Welke stappen worden doorlopen? – Wat je kan bereiken met MVO – Wat MVO betekent – Hoe je MVO kan gebruiken – Wat de trends zijn – Welke kansen er liggen – Hoe het bedrijf zich kan onderscheiden Neem voor vragen contact op met Paul van Workum. Bekijk de agenda voor geplande data.