Sjeng Lenssen – Expert in duidelijke taal – www.taalfirma.nl

Waarom ondernemersrijk

“Bij elk netwerk gaat het uiteindelijk om hetzelfde: andere ondernemers leren kennen en zakendoen. OndernemersRijk maakt het verschil door de manier van netwerken. Die manier is bijzonder. We werken veel samen. Zo leren we elkaar als mens en als ondernemer goed kennen. Binnen die samenwerking dagen we elkaar steeds uit om creatief te zijn en onze talenten in te zetten. Maar we ondersteunen en inspireren elkaar ook. Dat alles biedt onze klanten extra meerwaarde. En dat is een echte win-winsituatie. Daarin ligt voor mij de aantrekkingskracht.”

Mijn expertise

Hoe mooi je woorden ook zijn, uiteindelijk gaat het maar om één ding: komt jouw boodschap over? Je wilt duidelijke taal. Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar in de praktijk is dat nog niet zo simpel. Met een vaste methode help ik om jouw boodschap in ‘gewone mensentaal’ te vertellen. Je kunt bij mij terecht voor advies, taaltrainingen en tekstschrijven.

Mijn missie

Bijdragen aan vrijheid door duidelijke taal. Dat is mijn missie als ondernemer. Want duidelijke taal maakt mensen onafhankelijk van een ander. Ze hoeven dan niet om uitleg te vragen. Bovendien hoeft de ander ook niets uit te leggen. Duidelijke taal is fijn en efficiënt voor iedereen.

Over mijzelf

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in communicatie. In al die jaren heb ik gemerkt hoe lastig het is om een boodschap duidelijk over te brengen. Daarom heb ik in 2011 Taalfirma opgericht. Taalfirma richt zich op duidelijke taal, zodat iedereen snapt waar het over gaat.

Contactgegevens

www.taalfirma.nl
info[at]taalfirma.nl
085 4891071
LinkedIn
Facebook