ONR Web Header

Count Down to De OndernemersBoost 2015

Achter de schermen van OndernemersRijk wordt hard gewerkt! Op zich niets nieuws, maar nu worden krachten gebundeld om van 4 februari een onvergetelijke dag te maken. De dag dat aanwezige ondernemers het jaar 2015 zo’n Boost gaan geven dat het jaar wat volgt dan al niet meer stuk kan. De OndernemersBoost.

Om waar te maken wat WIJ zeggen hebben we niemand minder dan Nils Roemen bereid gevonden een inspiratiesessie te komen geven. Nils weet dat mensen die zich aan elkaar verbinden en samen ideeën en spullen delen, bergen verzetten! Waarom? Van delen wordt iedereen beter. Hoe zo’n samenwerking ontstaat? Gewoon door te vragen: hij is niet voor niets medegrondlegger van Durftevragen. Wil je nu al meer informatie over Nils, kijk dan eens op www.nilsroemen.nl

Ook OndernemersRijk leden geven 4 februari twee lezingen: “Samenwerken binnen OndernemersRijk” en “De OndernemersRijk Acdemy”.  Daarnaast krijg je als bezoeker de mogelijkheid te speeddaten met diverse ondernemers van OndernemersRijk. Leg een brandende vraag van jouw bedrijf voor aan onze experts. Alle informatie over deze dag is terug te vinden op de site van OndernemersRijk.

Het zal duidelijk zijn, er wordt die dag een sfeer gecreëerd van kansen en mogelijkheden maar vooral van laagdrempelige kennismaking in een relaxte setting. Kom kennis maken met collega ondernemers, leg nieuwe verbindingen… en ervaar de kracht van een sterk netwerk.

Wacht niet langer maar meld je vandaag nog aan: Meteen aanmelden

Tot ziens op De Bloemendaal 10!

linda