OndernemersRijk
betekent
zoveel meer.

Veel ondernemende zelfstandigen zijn op zoek naar extra inspiratie. Of het nu gaat om frisse ideeën, een impuls voor persoonlijke groei of verrassende ontmoetingen met andere ondernemers. Want ZZP betekent niet dat je er helemaal alleen voor staat. Bij OndernemersRijk vind je samenwerkingspartners, sparring partners, adviseurs, netwerkers, opdrachtgevers en soms ook vrienden voor het leven.
Het lidmaatschap kost € 73 per maand plus btw (eenmalig € 75 inschrijfkosten) en je kunt maandelijks opzeggen.

Ook voor Vrienden,
sponsoren en netwerkers

En OndernemersRijk heeft ook Vrienden. Dat zijn ondernemers en organisaties die Ondernemersrijk een warm hart toedragen. Die graag eens op de koffie of op de borrel komen en die onze initiatieven steunen. Dat kan al voor  € 27 per maand (+btw). Sponsoring door bedrijven en organisaties kan in overleg vanaf  € 500 per jaar (+btw). Ben je geen lid, maar wil je wél actief deelnemen aan onze tweewekelijkse NetwerkTafels? Dat kan al voor € 95 per halfjaar (+btw).
Onze maandelijkse Netwerkborrel is er voor leden, vrienden, sponsoren en introducés (2x).

Wat is mijn
OndernemersRijk?

Iedereen is anders en elke ondernemer zoekt iets anders. Bij OndernemersRijk is er dan ook volop ruimte voor eigen initiatieven. Ieder lid geeft het zijn of haar eigen kleur. Waar de één zich meer thuis voelt bij de Netwerktafels, komt de ander vaker voor gezamenlijke lunches. Waar het ene lid graag kennis en kunde deelt via workshops en blogs, werkt de ander regelmatig samen aan acquisitietrajecten. Werkplek, ontmoetingsplaats, kenniscentrum, ontspanningsruimte, netwerkstek… Eigenlijk maak je hier je eigen ondernemende bestaan rijker op de manier die bij jou past.

Wil je zelf eens komen ontdekken wat OndernemersRijk allemaal voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in, dan maken we snel een afspraak.

Keuzemenu

Via het contactformulier kun je aangeven waar jíj voor kiest:

 1. Lid
  € 73 per maand + btw (eenmalig €75 inschrijfkosten)
 2. Vriend
  € 162 per halfjaar + btw
 3. Introducé Netwerkborrel
  leden mogen een introducé meenemen
 4. Deelnemer NetwerkTafel
  € 95 per halfjaar + btw
 5. Sponsor
  Vanaf € 500 + btw (in overleg)

Contactformulier

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht

Je bent altijd welkom om eens kennis te komen maken en de sfeer te proeven.