metamorfose ondernemersrijk

Metamorfose OndernemersRijk

metamorfose ondernemersrijk

foto via jmichaelrios

Het borrelt en bruist bij OndernemersRijk ’s-Hertogenbosch! De hoogste tijd dus voor een bericht over alle recente ontwikkelingen.

OndernemersRijk is bezig met een ‘sprint-up’. Om te beginnen heeft OndernemersRijk besloten haar vleugels uit te slaan op een nieuwe locatie: De Bloemendaal 10 op de Vutter! Een verhuizing vanuit de prachtige, maar niet zo handige binnenstad, naar bedrijventerrein De Vutter, gelegen aan de rand van de stad.
Behalve praktische voordelen zoals bereikbaarheid per auto en een eigen parkeerterrein, zijn er veel meer voordelen die zich vanaf deze locatie ontrollen. We bevinden ons midden tussen een schat aan collega ondernemingen. En dat biedt kansen, over en weer. Er is al aansluiting gezocht met het RiVu, de ondernemersvereniging van het bedrijventerrein. Als lid van OndernemersRijk worden de lijntjes naar potentiele nieuwe opdrachten zo wel heel kort. Je ‘warme’ circuit neemt immers enorm toe!

Nieuwsgierig geworden? Om te beginnen is er een Kick-Off borrel op de nieuwe locatie op vrijdag 12 december van 17:00 – 20:00 uur. Als je daar als (potentieel) lid bij aanwezig wilt zijn, kun je dat laten weten door een mail te sturen naar linda@ondernemersrijk.nl. Of bekijk onze website voor meer informatie over het lidmaatschap. Ook andere vragen, opmerkingen, bijzondere wetenswaardigheden en ideeën kun je via dit mailadres kenbaar maken.

Tot ziens op de Bloemendaal!

linda

 

 

Links:

Ondernemersrijk: www.ondernemersrijk.nl

De Bloemendaal 10: https://www.google.nl/maps/place/De+Bloemendaal+10,+De+Vutter,+5221+EC+’s-Hertogenbosch/@51.7148842,5.2655233,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c6ede7a3190aad:0x8c63b880b634ce8d

Rivu: http://rivu.nl

Lidmaatschap: http://www.ondernemersrijk.nl/lid-worden/